Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Rednic l-a făcut pachet pe algerianul Rachid Ait-Atmane: Jucătorul a plecat de la Dinamo

Mircea Rednic

Mircea Rednic a decis să se despartă de unul dintre jucătorii importanţi, algerianul Rachid Ait-Atmane încheind contractul acum, după Paşte, deşi înţelegerea era valabilă încă două luni. E al treilea fotbalist care părăseşte echipa din Liga 1 Betano în 2019.

El semnase cu roş-albii în noimebrie 2018 şi avea un acord până în vara lui 2019, salariul fiind de 5.000 de euro lunar. Dar, conform Fanatik, Rachid Ait-Atmane a plecat, şefii fiind nemulţumiţi de faptul că el a amânat să semneze noile acte. I s-a oferit prelungirea înţelegerii şi o majorare de 2.000 de euro, adică ar fi avut o remuneraţie de 7.000 de euro lunar din sezonul următor. Era sigur că-şi va găsi un alt club în străinătate şi îi pusese pe "câini" pe plan secund, fapt ce l-a enervat pe Rednic, cel care i-a transmis că nu se mai bazează pe serviciile sale începând din momentul de faţă, informează mediafax.ro.

"Cu Rachid Ait-Atmane au fost probleme de la început, pentru că nu a vrut să semneze decât până la sfârşitul sezonului. El nu m-a convins. Un mijlocaş ofensiv care nu a marcat niciun gol… L-am anunţat că nu mă bazez pe el în sezonul viitor şi e normal să nu joace. El are acum 5000 de euro pe lună şi dacă i-am fi prelungit, dorea mai mult şi nu merita mai mult", a explicat Mircea Rednic. Oricum, Rachid nu a mai prins lotul de 18 jucători de la data de 29 martie, după ce în sezonul regular jucase în zece din 11 meciuri.

Algerianul (mijlocaş ofensiv) este al treilea fotbalist adus de Rednic, dar care pleacă de la echipă în 2019, primul fiind portarul Sean McDermott, apoi a urmat fundaşul englez Jordan Mustoe.

”Visul meu cel mai mare este să le arăt oamenilor ce pot face pe teren la nivel înalt. Fotbalul este viaţa mea. Din tinereţe mă gândesc zilnic la fotbal. Înseamnă totul pentru mine. Eu nu simt presiunea rezultatelor. Şi la Dinamo, chiar dacă ar fi o presiune mare, este normală. Dinamo este un club mare, e normal să se aştepte fanii ca noi să avem rezultate bune”, spunea Rachid Ait-Atmane în ianuarie 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.