Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircia Muntean a fost încarcerat în penitenciarul din Bârcea Mare

Mircia Muntean

Primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, a fost escortat de poliţişti şi încarcerat în Penitenciarul din Bârcea Mare, în urma punerii în aplicare a mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea, a informat luni Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara. Poliţiştii au anunţat, luni după-amiază, că primarul Muntean s-a prezentat singur la sediul IPJ Hunedoara, după condamnarea sa la şase ani de închisoare de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

'În data de 24.04.2017, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Bucureşti, pe numele unui bărbat de 53 de ani, din municipiul Deva, condamnat la 6 ani de închisoare de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Bucureşti', se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara.

Primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, a fost condamnat definitiv, luni, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la şase ani închisoare cu executare, într-un dosar în care este acuzat de conducerea unui autoturism sub influenţa alcoolului. Un complet de cinci judecători de la ÎCCJ a respins apelul declarat de Mircia Muntean şi a menţinut sentinţa dată de instanţa de fond în iunie 2016.

Iniţial, Mircia Muntean a fost condamnat în 2013 de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 4 ani închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu. Ulterior, în iunie 2016, el a primit, într-un alt dosar, tot la ÎCCJ, doi ani de închisoare pentru conducerea unui autoturism sub influenţa alcoolului. Cele două pedepse au fost contopite, iar Mircia Muntean va executa 6 ani închisoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.