Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirel Palada PROFEȚEȘTE soluția CCR în cazul conflictului Președinție - Guvern

Mirel Palada

Curtea Constituțională are, în aceste momente, ședința,  în care părțile implicate în conflictul juridic între Guvern și Administrația Prezidențială vor susține punctele de vedere. Conflictul a fost sesizat de premierul Viorica Dăncilă, după ce Klaus Iohannis a refuzat numirea miniștrilor interimari.

Citește și:  INCREDIBIL Dincă le-a mărturisit colegilor din arest că rămășițele din pădurea din Caracal nu aparțin Luizei

„Cerere de soluționare a conflictului juridic de natură constituțională dintre prim-ministrul Guvernului României, pe de o parte și Președintele României, pe de altă parte, cerere formulată de prim-ministrul Guvernului României”, se arată pe ordinea de zi a ședinței de miercuri a Curții Constituționale, publicată pe site-ul instituției.

"Principalul câștig pe care îl vom avea noi ca societate va fi că se va limpezi această discuție. Eu cred că vom avea o decizie care spune că domnul Iohannis a întârziat în mod nejustificat numirea miniștrilor, dar CCR se pricepe mai bine ca mine.

Klaus Iohannis recurge la toate tertipurile posibile pentru a pune bețe în roate. Sunt total dezamăgit de modul în care acționează președintele", a declarat Mirel Palada la România TV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.