Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirel Rădoi, despre Florinel Coman, care a fost protagonistul unui gest necugetat duminică seara: Nu e normal ce a făcut, vorbele pe care le-a adresat

mirel radoi

Selecţionerul U21 a României, Mirel Rădoi, a vorbit despre Florinel Coman, care a fost protagonistul unui gest necugetat duminică seara, în timpul partidei Poli Iaşi - FCSB, scor 1-2, scrie Mediafax.

La scorul de 0-0, după ce a executat lamentabil o lovitură liberă dintr-o poziţie bună, Florinel Coman a fost protagonistul unei scene care nu-i fac cinste. Pentru că mai mulţi dintre jucătorii chemaţi în careul lui Poli la faza fixă au protestat spre Coman din cauza soluţiei pe care acesta a ales-o, una complet neinspirată, fotbalistul adus de la Viitorul a ripostat. Mijlocașul i-a adresat injurii colegului său, Lucian Filip.

Citește și: Gigi Becali vrea să ceară despăgubiri clubului CSA: 'Noi avem notorietate, ei n-au'

Momentul a fost surprins de camerele de televiziune care transmiteau meciul şi automat văzute şi de telespectatori. Inclusiv Mirel Rădoi a văzut momentul, iar selecţionerul a dorit să-l sune pe fotbalistul FCSB: "Chiar m-am gândit dacă să intervin să-l sun pentru a-i da un sfat. Nu e normal ce a făcut, vorbele pe care le-a adresat. Chiar dacă el îşi permite asta cu Filip sau cu cine a făcut-o, nu e normal să aibă acest comportament cu un coleg.

Nu ştiu dacă e cazul să intervin eu pentru că s-a întâmplat la echipa de club. Ei trebuie să vadă ce fac în această situaţie", a declarat Mirel Rădoi în cadrul unei conferinţe de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.