Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirel Rădoi: Dinamo nu moare, nu poate retrograda

Evz.ro
Mirel Rădoi

Partida dintre Dinamo și Politehnica Iaşi are loc, duminică, pe stadionul din Ştefan cel Mare, de la ora 18. Selecționerul Mirel Rădoi a declarat că Dinamo nu are un lot aşa slab încât să retrogradeze, deși e pe penultimul loc în clasamentul din play-out, la 4 puncte de primul loc care se salvează, anunță MEDIAFAX.

Adi Mihalcea este salvarea echipei Dinamo. O spune selecţionerul echipei naţionale a României, Mirel Rădoi, care nu crede că Dinamo poate să joace în Liga 2 în sezonul următor.

Citește și: Coronavirus într-o mare redacție tv din București? postul interzice divulgarea de informații/ SURSE

Rădoi spune că Dinamo are un lot echilibrat cu care nu poate retrograda.

„Are un lot mult mai valoros, mai degrabă îi văd pe o poziţie care să fie demnă de Dinamo şi mă refer să joace pentru câştigarea playout-ului decât Dinamo să retrogradeze. Cu atât mai mult de la venirea lui Adi Mihalcea, îl ştiu, suntem prieteni, am fost colegi aici la Federaţie, doi ani de zile am petrecut împreună aproape zilnic staff-urile celor două echipe şi e un antrenor care poate să scoată Dinamo din situaţia în care este în momentul de faţă. E bine că sunt pozitivi, că au atitudinea asta, dar din foarte multă relaxare să nu cadă în partea cealaltă şi Doamne Fereşte să piardă cele două partide cu Chindia Târgovişte şi Hermannstadt, pentru că atunci chiar va fi o situaţie dificilă şi numărul partidelor va fi din ce în ce mai puţine”, spune selecţionerul.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 86: A început DICTATURA! Statul poate să-ți ia copiii

Dinamo joacă duminică, pe teren propriu, cu Politehnica Iaşi, de la ora 18.00. Echipa din Ştefan cel Mare este pe penultimul loc în clasament cu 20 de puncte, iar moldovenii sunt cu o poziţie mai sus, la doar un punct distanţă. Dinamo are şi două meciuri în minus. Pe primul loc în play-out este Viitorul, cu 38 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.