Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirel Rădoi s-a împăcat cu fundașul Astrei Giurgiu, Gabi Tamaș

Evz.ro
Mirel Rădoi

Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale a României, a anunțat că s-a împăcat cu fundașul Astrei Giurgiu, Gabi Tamaș, și că își dorește ca acesta să vină să evolueze pentru reprezentativa României, potrivit Mediafax.

Conflictul dintre Mirel Rădoi și Gabi Tamaș a izbucnit în anul 2015, când Rădoi l-a demis pe Tamaș de la Steaua din cauza escapadelor acestuia. În anii ce au trecut, se pare că cei doi au revenit la sentimente mai bune, iar Mirel Rădoi speră la o colaborare frumoasă cu Tamaș la echipa națională.

Situație sumbră pentru România! Gradul de îndatorare a firmelor românești este cel mai ridicat la nivel european

”Sper să aibă acum șansa să continue cu aceleași evoluții și să fie din nou în echipa națională. Nu neapărat că a fost ușor sau greu să trec peste cuvintele pe care mi le-a adresat. Eu nu sunt un tip care să țin dușmănie. Nu aș fi putut să țin pentru că nici eu nu am vorbit frumos de el. Deci a fost un schimb de replici. Și doi la mână, ne-am întâlnit chiar la meciul cu Suedia în tribună și am fost de acord că atât eu, cât și el am exagerat. Plus că ne leagă o prietenie, am fost colegi atâția ani la echipa națională. Mai departe, acum sunt antrenor și nu aș putea să țin ranchiună unui jucător care poate fi util echipei naționale. Asta înseamnă că nu-mi vreau nici mie binele”, a declarat Mirel Rădoi pentru ProSport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.