Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miriuţă dezvăluie că patru străini din lot i-au cerut explicaţii după scandalul de la Piatra Neamţ

www.digisport.ro
Vasile Miriuță

Tehnicianul dinamovist Vasile Miriuţă a declarat, miercuri, că patru fotbalişti străini din lotul echipei Dinamo au venit la el pentru a discuta şi a primi explicaţii după scandalul legat de cei cinci colegi ai lor care au petrecut la Piatra Neamţ. ”Ştim cu toţii că au greşit şi am spus că sunt dezamăgit. Cei cinci şi-au trădat în primul rând colegii care se antrenează zi de zi cu ei. Au venit mai mulţi străini la mine, vreo patru, dar nu le voi da numele. «Mister, suntem alături de tine şi de ceilalţi colegi, dar nu putem să înţelegem cum înainte de meci se întâmplă lucrul ăsta». Le-am explicat: «Domnilor, aş fi făcut acelaşi lucru şi cu voi, v-aş fi dat a doua şansă. Nu există om să nu greşească»", a spus Miriuţă la Digi Sport.

El a precizat că se va vedea la meciul cu Gaz Metan Mediaş ce hotărâri s-au luat în privinţa celor cinci. "Am fost 19 jucători acolo şi am aflat când erau la încălzire ce s-a întâmplat. O să vedeţi la ora jocului de la Mediaş ce hotărâri s-au luat. S-au dat nişte amenzi de 3.000 de euro, ăsta e adevărul, dacă asta a spus patronul. Nu poţi să dai amenzi de 10-15.000 de euro, nu e posibil aşa. Nu mă interesează ce e la alte cluburi”, a adăugat Miriuţă.

Luni seară, Vasile Miriuţă a declarat că au fost cinci jucători care băut până dimineaţa înaintea meciului cu Aerostar Bacău din Cupa României. El a subliniat atunci că nu mai poate să le ţină partea jucătorilor care au petrecut la Piatra Neamţ, subliniind că Dudea şi Costache au spus că le pare rău. "Sunt dezamăgit, trădat şi nu mai pot să le ţin partea. Mai bine mor pe mâna mea. Eu sunt dinamovist chiar dacă nu am jucat aici, dar ei nu cred că sunt. Dacă eşti dezamăgit nu faci asta. Îmi pare rău de Nedelcearu, de Costache, de viitorul lor, îmi pare rău de Hanca dar şi pe mine. Pentru că pe mine mă dă afară. Asta e recunoştinţa pe care o arătaţi? I-am întrebat şi pe Costache şi pe Dudea şi mi-au zis că le pare rău. E păcat că s-a ajuns la aşa ceva. Vom încerca să facem imposibilul cu cei care merită şi îşi doresc. Vom lua nişte copii şi vom juca cu ei la Mediaş, nu avem ce face. Şi-au bătut joc de ei, niciodată nu am păţit aşa ceva, este indadmisibil, au fost cinci, nu unul, jumătate de echipă şi le-am dat şansa să se reabiliteze, ce să le fac mai mult?. Acum să mă ierte bunul Dumnezeu, eu nu am venit să-şi bată cineva joc, nici dacă stau o lună, nici trei ani. Dacă tu îţi pierzi nopţile nu ai cum să nu faci ruptură", a adăugat Miriuţă.

Principalul acţional al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, tot luni, că mai mulţi jucători dinamovişti, între care fundaşul Steliano Filip şi mijlocaşul Sergiu Hanca, au băut până dimineaţa înaintea meciului cu Aerostar Bacău din Cupa României. Aceştia vor fi amendaţi cu câte 3.000 de euro, a precizat omul de afaceri. Hanca neagă că ar fi băut până dimineaţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.