Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miron Mitrea: 'Vrea, nu vrea, Marcel Ciolacu trebuie să pună mâna pe bici în PSD'

Mediafax
miron-mitrea

Fost ministru și șef de campanii electorale PSD, Miron Mitrea spune într-un editorial publicat în Adevărul că liderul social-democrat Marcel Ciolacu este un „dirijor” bun căruia îi lipsește „orchestra”, așa că a venit timpul pentru „ordine, loialitate şi evaluare” în organizațiile județene dacă PSD vrea să câștige alegerile din 2024.

„La împlinirea unui an de mandat, PSD este în formă. S-a reîntors acolo unde ii era locul. Este cel mai puternic şi mai stabil dintre partide şi, din opoziţie, întruchipează speranţa pentru o viaţă firească, ca să nu spun normală. Forma bună vine mai puţin din procentele cu care este creditat de sondaje, cât mai ales din reuşita de a topi etichetele negative şi de a stinge curentul ostil de care se lovea în 2019. Cu o experienţă îndelungată în poziţii politice, Marcel Ciolacu a punctat cu perseverenţă şi osteneală. A fost o prezenţă aproape cotidiană în media, a influenţat agenda publică, a avut iniţiative. Nimeni nu-i pune la îndoială spiritul de echipă, colegialitatea şi modestia în relaţia cu oamenii din toate categoriile. Surpriza apare când, la o observaţie atentă, constatăm că Marcel Ciolacu este un bun dirijor, dar fără orchestră. Desigur, nu din intenţia sa, activitatea intensă şi constanţa de la vârf nu se simte în teritoriu. Pulsul nu ajunge la periferie. Astăzi, PSD este fără guvern din umbră şi cu doi prim-vicepreşedinţi mult prea discreţi mai ales că vin din judeţe cu probleme extreme: Bucureşti şi Timişoara”, scrie Mitrea.

„Dintre cele 4 rânduri de alegeri din 2024, determinante vor fi alegerile locale. De aici şi importanţa orchestrei, la care Marcel Ciolacu are de lucru. Si a conduce înseamnă nu doar a construi echipe, a ocupa agora din spaţiul virtual sau a aduce organizaţiile studenţeşti msi aproape. A venit timpul pentru ordine, loialitate şi evaluare. Vrea, nu vrea, Marcel Ciolacu trebuie să pună mâna pe bici. A câştigat lupta cu USRPLUS printr-o atitudine non agresivă. Dar politica e luptă şi puterea se câştigă, nu se primeşte!”, conchide acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.