Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MISC sărbătorește adăugarea celor două cele mai noi nave de transport ale gazelor naturale lichefiate, Seri Damai și Seri Daya

energynews.pro
gaze gnl

MISC salută astăzi două dintre cele mai recente nave de transport de gaz natural lichefiat (GNL) de ultimă generație, Seri Damai și Seri Daya, care se alătură flotei sale de nave de transport GNL, potrivit comunicatului companiei, informează portnews.ru.

Aceste nave de transport LNG de 174.000 CBM sunt echipate cu tehnologii inteligente și durabile și au fost construite pentru MISC de către Samsung Heavy Industries Co., Ltd. (SHI). După livrare, aceste noi nave de transport GNL vor fi închiriate pe termen lung către SeaRiver Maritime LLC (SRM), filiala deținută integral de ExxonMobil, și vor fi gestionate de EaglestarShipmanagenent (S) Pte.Ltd ( Eaglestar).

MISC este unul dintre cei mai mari proprietari-operatori unici de transportoare de GNL din lume. Seri Damai și Seri Daya se vor adăuga acum la forța flotei, care numără în prezent 31 de nave de transport GNL pentru activitatea de gaze a MISC, pe lângă șase nave de transport al etanului de dimensiuni foarte mari (VLEC) și două unități de depozitare plutitoare de GNL (FSU), care au o capacitate combinată de tonaj de greutate brută (dwt) de peste două milioane de tone.

Navele de transport LNG au o izolare îmbunătățită a tancurilor de marfă cu sistemul de reținere a încărcăturii GTT Mark-III Flex PLUS, care reduce rata de fierbere la 0,07% din volumul de marfă pe zi, pentru o eficiență sporită. Propulsate de sistemul de propulsie WinGD X-DF, navele îndeplinesc cerințele Organizației Maritime Internaționale (IMO) privind emisiile Tier-III fără niciun sistem extern de post-tratare a gazelor de eșapament.

De asemenea, respectă standardul EEXI (Energy EfficiencyExistingShip Index), în timp ce navele eco-eficiente sunt, de asemenea, certificate cu ENVIRO Notation, o adoptare voluntară de integrare a cerințelor ABS cu convențiile internaționale pentru protecția mediului.

Flota MISC Berhad este formată din peste 100 de nave proprii și navlosite, care cuprind nave pentru transportul de gaz natural lichefiat (GNL) și etan, nave pentru petrol și produse petroliere, sisteme de producție plutitoare (FPS), precum și unități de stocare plutitoare de GNL (FSU), cu o capacitate combinată de tonaj mort (dwt) de peste 13 milioane de tone.

Eaglestar Marine Holdings este un furnizor global premiat de servicii maritime integrate și face parte din grupul de companii MISC.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.