Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Misiune de căutare în Delta Dunării: doi turişti s-au rătăcit

MFE
Delta Dunarii

Update

Cei doi bărbaţi rătăciţi la pescuit în Deltă au fost recuperaţi de pompieri.

"Cei doi bărbaţi au fost reperaţi de pompieri în apropierea unui mal pe lacul Puiuleţ şi au fost conduşi până la pontonul plutitor unde erau cazaţi. Misiunea a fost dificilă şi de durată pentru că în zonă ceaţa este densă, iar vizibilitatea redusă", a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta.

Pentru găsirea celor doi bărbaţi au intervenit doi subofiţeri ISU Delta din cadrul Pichetului de Pompieri Crişan cu o barcă.

*

Un echipaj al Pichetului de Pompieri Crişan caută, începând de luni seara, două persoane rătăcite pe lacul Puiuleţ din Delta Dunării, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta.

Echipajul format din doi subofiţeri a început misiunea, după un apel primit la numărul unic de urgenţă 112, iar căutarea se face cu o singură ambarcaţiune.

"Apelanţii au transmis că s-au dezorientat după ce au agăţat cu elicea motorului o plasă, iar până au reuşit să o elibereze s-a întunecat şi nu mai au repere pentru a se întoarce. Aceştia sunt turişti şi sunt cazaţi pe un hotel plutitor", a precizat ISU Delta.

Potrivit sursei, cei doi turişti au anunţat că nu sunt răniţi, iar barca în care se află nu prezintă pericol de scufundare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.