Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MISTERUL Black Cube e SPULBERAT: Elan Schwartzenberg anunță cine i-a angajat pe SPIONII șefei DNA, 'pentru a-i dovedi FĂRĂDELEGILE'

rpdefense.over-blog.com
black cube

Elan Schwartzenberg a dat detalii din dosarul Black Cube! Fostul soț al Mihaelei Rădulescu a devoalat, la B1 TV, că spionii israelieni au fost angajați de câțiva afaceriști și politicieni români pentru a o verifica pe Laura Codruța Kovesi. Însă, cei de la Black Cube au căzut în plasa românilor. Ei credeau că fac o anchetă protejată, oficial, de autoritățile române, despre o parte a serviciilor secrete.

”Au fost abordați de niște oameni de afaceri și foști politicieni. Au fost induși în eroare, că au acordul statului român, sub protecția statului român, pentru a investiga alte servicii. Au crezut că sunt aduși în România de o parte a statului pentru a investiga o altă parte a statului. Dacă cineva voia să intre în mailul sau în telefonul lui Kovesi, o făceau de aici, dintr-un birou. Au fost clienți din România care au dorit să afle cât de mult pot dovedi din posibilele fărădelegi ale lui Kovesi.”, a declarat Elan Schwartzenberg.

Citește și: A ÎNCEPUT procesul comisarului Traian Berbeceanu! Ce SOLUȚIE au dat judecătorii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.