Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mitingul diaspora, sămânță de scandal în lumea politică - Omul lui Băsescu, atac incendiar la PNL

Eugen Tomac

Președintele PMP, Eugen Tomac, critică în termeni duri decizia PNL de a participa la mitingul diaspora din 10 august. Tomac susține că partidele nu ar trebui să profite de mișcarea diaspora pentru a se afirma.

 

"În ultima perioadă, mesajele PSD împotriva diasporei au devenit tot mai agresive și afișează un dispreț total față de cei care muncesc cinstit pentru a-și întreține copiii rămași acasă sau persoane apropiate aflate în întreținerea lor.

Cei care formează Diaspora nouă de astăzi nu mai sunt români plecați în străinătate. UE nu mai înseamnă străinătate pentru noi; toți cetățenii europeni au drepturi și șanse egale. Libertatea de circulație este un drept ce stă la baza creării Uniunii Europene, iar libertatea de a-ți alege un loc de muncă oriunde în Europa izvorăște din acest drept garantat de tratatul de aderare al României la UE.

Protestul nu trebuie confiscat de partide sau politicieni. Noi putem fi doar solidari cu această formă de exprimare a nemulțumirii față de Guvernul Dragnea-Dăncila!", scrie Eugen Tomac.

Citește și: Ecaterina Andronescu DINAMITEAZĂ PSD și ia apărarea românilor din diaspora: 'Trebuie să fie atenți și să încerce să remedieze lucrurile care se reproșează'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.