Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mitingul-mamut, anunțat de PSD, stârnește controverse: 'Chiar așa mândrie e să o ai pe doamna Dăncilă?'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dancila guvern Victoria

Realizatorul B1 Tv Radu Banciu a comentat în ediția de luni a emisiunii Lumea lui Banciu decizia PSD de a organiza un miting de susținere a premierului Viorica Dăncilă.

„Vom avea așadar zilele viitoare, că mai este până pe 9 iunie, timp să ne gândim, să ne frecăm mâinile, unii de bucurie alții de disperare, că mitingul de susținere a doamnei V.V. Dăncilă va exista. Este un lucru mare acesta, înseamnă că PSD are o traumă întrucât organizează ceva care nu era pe foaie de parcurs, nu era o dată fixată pe calendar și nici nu cred că face parte din programul de guvernare, dar în orice caz e binevenit să știm că doamna Dăncilă este sprijinită din interior exact cât era mai mare nevoie de asta.

Trebuie să recunoașteți este un miting de susținere ca pe vremuri și ca pe vremurile de astăzi că în Coreea de Nord astfel de mitinguri se organizează frecvent. Mitinguri în care cine bine plasat dar prost văzut este susținut de cei care au nevoie de ei. Va fi un miting probabil tot din ăsta cu autobuze, cu microbuze, cu oprit circulație, cu haos în trafic, chiar dacă va avea loc într-o zi sâmbătă.

Dosarul ANRP la final - Alina Bica află verdictul magistraților. DNA cere pedeapsă maximă

Singura întrebare legitimă aici, dar care și-a găsit răspuns: mai apucă doamna Dăncilă data de 9 iunie? Iată că dă semne că da, sau poate că știu cei din PSD mai multe ca noi. Deci există posibilitatea ca ca doamna Dăncilă să mai fie premier. Putea să fie și un miting de pomenire, de veșnică pomenire chiar, doamna Dăncilă să fie condusă pe ultimul drum politic. (...)

Dar ei oare nu știu pe cine au numit? Chiar așa mândrie e să o ai pe doamna Dăncilă? Oare nu era mai bine să spui mai aveți până pe 9 iunie să așteptați că după o dăm afară. Și să aduceți pe cineva care să o facă uitată repede pe doamna Dăncilă și să uităm de ea", a comentat Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.