Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mitropolia Banatului confecţionează lenjerii de pat şi prosoape, pentru a veni în sprijinul spitalelor din Timișoara

Mitropolia Banatului
pat prosoape mitropolia

Mitropolia Banatului a confecţionat zilele acestea lenjerii de pat şi prosoape pentru a veni în ajutorul spitalelor din Timișoara.

La iniţiativa Mitropolitului Ioan, a fost achiziţionat material textil de unică folosinţă cu lungimea de 2 km, potrivit Basilica.ro.

Vezi și: 'Blestemul' PDL: Ministrul Muncii anunţă că în Guvernul Orban 'există o preocupare' pentru tăierea salariilor bugetarilor

Din acesta, monahiile de la Centrul eparhial au confecţionat 1.000 de cearșafuri și aproximativ 5.000 de prosoape care au fost dăruite celor două spitale timişene.

Tot în această perioadă, Mitropolitul Banatului a oferit un nou sprijin alimentar şi material pentru Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță Jebel din județul Timiș.

Citește și: OFICIAL S-a lansat platforma online unde cetățenii pot înregistra documente pentru instituțiile publice

Ierarhul a donat pentru cantina spitalului peste 1.000 kg produse alimentare (cartofi, ulei, ceapă, varză, fructe) și peste 1.000 de borcane cu gem.

Pe lângă acestea, au mai fost aduse și 100 kg zahăr, 100 l ulei, 300 kg mezeluri și 1400 de iaurturi. Astfel, alimentele donate ajută la asigurarea hranei celor aproximativ 500 de pacienți.

Vezi și: Momente EMOȚIONANTE la Galați - Asistenta hărţuită de vecini, așteptată cu flori și aplauze de militari (VIDEO)

Pentru zona de triaj a pacienţilor cu suspiciune de infectare cu Covid-19, Mitropolia Banatului a oferit şi 6 paturi cu saltele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.