DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Mitropolitul Laurenţiu: În această zi de cinstire a Armatei Române am înălţat o rugăciune de mulţumire adresată lui Dumnezeu

basilica.ro
mitropolitul laurentiu

În ciuda tuturor necazurilor şi încercărilor, să avem curaj bărbătesc pe care să-l împrumutăm de la această oaste pusă spre paza noastră, a spus Mitropolitul Laurenţiu la ceremonia organizată în faţa Cercului Militar din Sibiu, luni, de Ziua Armatei Române, conform basilica.ro

Înaltpreasfinţitul Părinte Laurenţiu a oficiat o slujbă de mulţumire şi de binecuvântare a militarilor români, precum şi un parastas pentru toţi eroii şi soldaţii căzuţi pe câmpul de luptă.

Ierarhul a transmis la final mesaje de felicitare reprezentanţilor Garnizoanei Sibiu şi ai structurilor militare din oraş, îndemnându-i pe toţi să continue cu aceeaşi perseverenţă activitatea lor atât de importantă pentru români.

„În această zi de cinstire a Armatei Române am înălţat o rugăciune de mulţumire adresată lui Dumnezeu pentru toate binefacerile care au venit asupra slujitorilor acestei instituţii. Lor le transmitem acum urările de bine, ani mulţi şi binecuvântaţi pentru ca noi să avem linişte, încredere şi mai ales speranţă într-un viitor mai bun şi într-o linişte deplină. Şi pentru ca sărbătoarea să fie împlinită ne-am amintit de cei care stau la temelia tuturor realizărilor noastre şi a vieţii pe care o trăim noi, eroii noştri”, a spus Mitropolitul Ardealului.

La ceremonie au fost prezenţi reprezentanţii autorităţilor centrale, judeţene şi locale, ofiţeri, militari şi reprezentanţii asociaţiilor de cinstire a eroilor patriei.

Au fost depuse coroane de flori la monumentul din faţa Cercului Militar din Sibiu, iar la final toţi oaspeţii au avut posibilitatea să viziteze expoziţia de documente şi fotografii vechi în care este ilustrată activitatea Armatei Române în istorie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.