Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mitul Ion Țiriac în presa croată - Are 35 de copii și peste un miliard de euro

www.romania-insider.com
ion tiriac

Ion Tiriac este cel mai bogat sportiv din istorie. Fostul tenismen si om de afaceri roman a trecut pragul unei averi de 1 miliard de euro, scrie sport.ro.

Croatii de la 100posto.hr au realizat un material despre modul in care Ion Tiriac si-a facut averea.

"Acesta este cel mai bogat sportiv din istorie: are 35 de copii, a castigat un singur trofeu si are miliarde si miliarde", titreaza sursa citata.

Jurnalistii croati fac o comparatie intre Tiriac si Roger Federer, Rafael Nadal si Novak Djokovic si noteaza ca romanul a resuit sa stranga mai multi bani decat toti cei trei la un loc.

"Cel trei se pot ascunde in fata celui mai bogat tenismen din istorie! La un loc nu au averea lui! Acest om este Ion Tiriac, un fost tenismen roman cu o cariera fara sclipire, dar plin de bani. Este singurul sportiv din istorie ce a reusit sa treaca pragul unei averi de peste 1 miliard de euro", scriu acestia.

Citește și: Viorica Dăncilă i-a prins în menghină pe adversarii din PSD: cum se tranșează jocurile la moțiune și Congres/SURSE

Croatii noteaza ca, avand in vedere ca in cariera de tenismen Ion Tiriac a castigat un singur trofeu la simplu si alte 22 la dublu, averea sa se datoreaza "nasului fin" pentru afaceri.

"A avut un nas fin pentru alte afaceri. A simtit cum caderea Zidului Berlinului va aduce multi bani din Vestul Europei catre Romania si, prin intermediul legaturilor pe care le avea in Germania, a devenit reprezentantul Metro AG si Mercedes. Banii ulteriori i-a investit intr-o banca, o companie de asigurari, o companie aeriana si o agentie de turism", se arata in articol.

Jurnalistii croati au tinut sa explice informatia potrivit careia omul de afaceri roman are 35 de copii. Acestia noteaza ca trei dintre ei sunt recunoscuti din relatii oficiale ale omului de afaceri, iar ceilalti 32, din relatii extraconjugale se afla in diverse colturi ale lumii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.