Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moțiunea de cenzură îl ține cu sufletul la gură pe Dan Barna: 'Ați văzut că Dragnea își face bloc de obicei în jurul său'

breaking news ultima ora

Președintele USR, Dan Barna, a declarat, luni, că are ”un optimism moderat față de moțiunea de cenzură” și a făcut apel la parlamentari să voteze moțiunea de cenzură, în contextul în care există varianta ca Guvernul să aprobe o ordonanță de urgență privind amnistia și grațierea.

”Am discutat cu câțiva zeci de parlamentari. Cifrele sunt variabile, dar ați văzut că Dragnea își face bloc de obicei în jurul său. Am un optimism moderat față de această moțiune”, a declarat Dan Barna, conform Mediafax.

El a făcut un apel la parlamentari să voteze moțiunea de cenzură, în contextul în care există varianta ca Guvernul să aprobe o ordonanță de urgență privind amnistia și grațierea.

Lovitură DURĂ pentru Mioara Roman! Ce pensie încasează ACUM fosta soție de premier

”Riscul este unul foarte mare. Chiar dacă în cadrul întâlnirii pe care am avut-o la Guvern, chiar dacă în cursul acestei discuții și doamna Dăncilă și dl Toader aveau o distanță față de subiect, riscul este unul foarte mare, pentru că știm cu toții că în realitate Liviu Dragnea e cel care conduce acest Guvern și riscul unei OUG este foarte mare. De aceea fac apel la parlamentari ca să folosim oportunitatea aceasta e a demite guvernul”, a adăugat Barna.

Liderul USR a criticat discursul președintelui PSD, Liviu Dragnea, din Consiliul Național al spocial-democraților.

”După 29 de ani, în aceeași zi, Liviu Dragnea a anunțat că vrea să reinstauereze în România o dictatură a corupției. 90% dintre români sunt explicit împotriva amnistiei și grațierii. Ce decide Liviu Dragnea? Să ceară amnistie și grațiere. Le cer tuturor parlamentarilor să uite de calcule, de interesele meschine pe care le au și să voteze această moțiune de cenzură, pentru că e ultima șansă să scăpăm de acest guvern care aproape că ne va scoate din Europa și UE. Dacă moțiunea va pica și acest guvern va da OUG de amnistie și grațiere, USR va fi în stradă alături de cetățeni, pentru că acest guvern nu mai poate să continue și vedem că e un guvern care ne disprețuiește ca țară”, a mai spus Barna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.