Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moarte șocantă pentru spionii ruși: un general-maior (r.) din Serviciul de Informații Externe a fost găsit spânzurat în Moscova

Generalul-maior în retragere al Serviciului de Informații Externe al Federației Rusiei, Lev Sotskov, a fost găsit mort în sud-vestul Moscovei, relatează TASS.

"Cadavrul lui Lev Sotskov, în vârstă de 90 de ani, a fost găsit într-un apartament de pe strada Novatorov. Potrivit datelor preliminare, cauza decesului a fost sinuciderea", a spus o sursă apropiată de anchetă pentru TASS. Soțkov ar fi lăsat inclusiv un bilețel de adio.

General-maior al Serviciului de Informații Externe Lev Sotskov s-a născut la 30 martie 1932 la Leningrad.

Din 1959, a lucrat mai bine de 40 de ani în serviciile de informații externe și centrale (KGB și Serviciul de Informații Externe). După pensionare, a studiat materiale de arhivă despre istoria seriviilor secrete și a scris mai multe cărți despre activitățile sale, inclusiv "Codul operațiunilor - Tarantella - Din arhiva serviciului de informații externe al Rusiei". Pentru această carte, a fost distins cu Premiul Serviciului de Informații Externe al Rusiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.