Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moarte SUSPECTĂ - Un adolescent s-a SINUCIS la o zi după ce a susținut Bacalaureatul

spanzurat streang

Un adolescent în vârstă de 18 ani, absolvent al Liceului Teoretic „Aurel Lazăr” din Oradea, a fost găsit spânzurat de crengile unui copac pe o stradă din oraș, la o zi după ce susținuse examenul de Bacalaureat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Dinu, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că nu există suspiciuni în privința morții tânărului, cercetările fiind continuate de poliţişti sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

Citește și: Șeful CRPC Timiș a făcut PRĂPĂD în șase luni de mandat - Sorin Susanu a închis și amendat aproape 200 de unități

„Polițiștii au fost sesizați vineri după amiază printr-un apel la 112, iar la faţa locului s-au deplasat poliţiştii Biroului de Combatare a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea şi poliţişti ai Serviciului Criminalistic. Victima a fost identificată ca fiind un tânăr de 18 ani din localitatea bihoreană Alparea. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. În cauză nu există suspiciuni de comitere a vreunei fapte de natură penală, cercetările fiind continuate de poliţişti sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor”, a spus Dinu.

Surse judiciare au declarat la rândul lor că adolescentul a fost găsit spânzurat de crengile unui copac situat într-o pădurice din spatele unei benzinării de pe strada Ștefan cel Mare din Oradea, apelul la 112 aparținând unui cetățean care trecea prin zonă.

Adolescentul nu a lăsat niciun bilet, astfel că nimeni nu înțelege ce l-ar fi determinat să recurgă la un asemenea gest, mai ales că fusese un elev cu rezultate bune la învățătură, excela la limbile străine, fiind pasionat în special de limba chineză. Tânărul tocmai susținuse examenul de Bacalaureat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.