Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Moartea din Carpați' i-a pus gând rău lui Cîțu: Kickboxerul consilier județean PNL îi cere premierului demis să facă un pas în spate

knd.ro
Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșan (cunoscut ca Moroșanu), kickboxer poreclit „Moartea din Carpați”, este de părere că președintele PNL, Florin Cîțu, ar trebui să facă un pas în spate și să renunțe la dorința de a fi reînvestit premier. Moroșan este în prezent consilier județean în Galați, ales pe listele PNL, după ce anterior a fost consilier județean în Iași și lider al Tineretului Național Liberal.

„Nu cred într-o refacere a coaliției cu USR-ul pentru că dacă ei condiționează alianța fără Cîțu premier. În niciun caz, Cioloș nu o să fie premierul României, niciun partid nu îl susține, nici măcar UDMR-ul. Văd că pe el nu îl interesează că nu are susținere, tot face Guvernul”, a declarat Cătălin Moroșan, pentru Fanatik.

Cu toate acestea, mai spune Moroșan, nici Florin Cîțu nu este o variantă viabilă de premier. „Nu cred, în momentul de față, că Florin Cîțu ar fi o variantă de premier. Cu siguranță, nu! În momentul de față, nicio forță politică nu îl susține pe Cîțu. Nici măcar tot PNL-ul, pentru că a fost o dezbinare după congres”, spune Cătălin Moroșan.

Cătălin Moroșan are însă soluția pentru criza guvernamentală și o susține și cu argumente legate de reforma statului, a administrației publice și, evident, a susținerii politice.

„L-aș vedea prim-ministru pe Ilie Bolojan. A treia cale, Ilie Bolojan e un om care a demonstrat că este foarte bun administrator. Acum, un premier trebuie să aibă puterea să facă reformă în administrația publică. El a venit, a făcut economie pentru Oradea de nu știu câte milioane de euro, în fiecare an, pentru că erau foarte mulți angajați care nu făceau nimic și a schimbat Oradea. După, s-a dus la Consiliul Județean, la Bihor, și a început să facă reformă. Noi avem nevoie de oameni care chiar vor să schimbe ceva”, spune Cătălin Moroșan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.