Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moartea prințului Philip amână lansarea serialului animat 'The Prince'

filme, cinema, cinematograf

Lansarea serialului animat „The Prince”, satiră la adresa familiei regale britanice, a fost amânată de HBO Max după decesul prinţului Philip, care era prezentat într-o manieră deloc flatantă, scrie The Hollywood Reporter, relatează News.ro.

„«The Prince» va fi lansat curând la HBO Max”, anunţa online Gary Janetti, scenarist şi producător, în luna aprilie.

Povestea familiei regale britanice spusă din perspectiva prinţului George, realizată de Gary Janetti, producător al „Family Guy” şi „Will & Grace”, urma să fie lansată la finalul primăverii, dar, după cinci zile de la anunţul făcut de el, prinţul Philip a murit la vârsta de 99 de ani.

Potrivit unei surse, serialul nu îl portretiza pe soţul reginei Elizabeth II în cel mai măgulitor mod. Astfel, reţeaua nu a dorit să rişte.

HBO Max a confirmat pentru THR că a amânat lansarea „The Prince”. „Suntem întristaţi de vestea morţii prinţului Philip şi vom modifica planurile pentru lansarea serialului. O nouă dată va fi anunţată în curând”, a spus un reprezentant.

Nu este clar dacă personajul prinţului Philip (pentru care Dan Stevens şi-a împrumutat vocea) va fi modificat sau retras din poveste înainte ca produsul final să fie difuzat. Pe site-ul HBO Max nu apar materiale promoţionale pentru această producţie, iar Janetti nu a comentat.

Între cei care şi-au împrumutat vocile personajelor se numără Janetti - prinţul George, Orlando Bloom - prinţul Harry, Lucy Punch - ducesa de Cambridge, Condola Rashad - Meghan Markle, Iwan Rheon - prinţul William şi Sophie Turner - prinţesa Charlotte.

Jurnalistul Robert Jobson, expert în probleme de regalitate şi scriitor, va lansa pe 1 iunie o carte despre patriarhul familiei regale, „Prince Philip’s Century: The Extraordinary Life of the Duke of Edinburgh”.

Despre amânarea serialului, el a spus: „Descrierea ducelui de Edinburgh ca un bătrân bufon este cam ieftină şi nefolositoare şi, la acest moment, ar putea fi deplasată, dar satira a existat de secole”.

Citește și: Luptele interne din TVR pentru conducerea televiziunii! Dezvăluirile lui Ionuț Cristache: 'Nu cumva poate fi încadrat la trafic de influență?'

El avea un simţ al umorului dezvoltat şi ar fi gustat această producţie, a mai spus Jobson. „Ar fi făcut chiar glume pe seama acesteia - era foarte amuzant”, a continuat jurnalistul, care a adăugat că, în ciuda stării de sănătate deteriorate în ultimii ani, prinţul Philip a fost activ, pictând şi cultivând trufe. „Şi-a stabilit obiective şi le-a îndeplinit”.

„The Prince” a fost comandat de HBO Max, produs de 20th Century Fox Television şi este bazat pe contul de Instagram al lui Gary Janetti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.