Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mobilizare fara precedent: Lista modurilor in care poti ajuta victimele din Colectiv / UPDATE

ajutor

Pe internet circula un document care este actualizat in permanenta in care sunt trecute mudurile in care oamenii pot ajuta familiile victimelor din Colectiv, spitalele care ii ingrijesc pe raniti si nu numai.

UPDATE: Atat Raed Arafa cat si medicii de la Spitalul de Aresi au anuntat ca spitalele AU TOT ce este necesar. Chiar s-a facut un apel ca informatiile de pe Facebook sa fie VERIFICATE la spitale inainte pentru ca NU este necesar ca oamenii sa faca sacrificii pentru o serie de lucruri care SUNT deja acoperite de catre Ministerul Sanatatii si de catre spitale.

In cazul in care vreti sa ajutati contactati intai spitalul si intrebati.

Lista cuprinde o serie de locuri unde se pot caza gratuti persoanele din provincie a caror apropiati sunt victime ale accidentului, companii care s-au oferit sa acorde gratuit mancare si transport donatorilor, respectiv familiilor victimelor.

Mai ales in ceea ce priveste nevoia spitalelor de sange sau de medicamente si pansamente lista produce deja efecte, multe dintre lipsurile  inregistrate fiind deja rezolvate.

Iata: Lista modurilor in care poti ajuta #colectiv


Iata si lista companiilor care ofera asistenta gratuita:

- cazare gratuita in Bucuresti pentru rudele victimelor de la SKAL International Romania, Pura Vida Sky Bar & Hostel Bucharest si VOGUE Hostel si Umbrella Hostel

- mancare si bautura pentru medici si donatori de la Trenta Pizza, Calif, Pizza Hut Delivery Romania, Joseph Restaurant, Cinema City Romania, Starbucks Romania, MEGA IMAGE, AQUA Carpatica, Oala cu Bunatati, Fabio Pizza, Pizza Pizzicato, PepsiCo

- bilete de avion pentru rudele de gradul 1 si 2 din strainatate de la Vola.ro - Bilete Avion

- Uber si Black Cab ajuta cu transport gratuit pentru donare

- Medlife ofera tratament in regim abulatoriu

- Farmacia Materna doneaza produse pentru vindecarea plagilor arse

- Istt Tratamentul Traumei ofera consiliere psihologica - programul de 6 sedinte de asistare psihologica de criza este oferit gratuit + Colegiul Psihologilor din Romania + Institutul pentru Fericire + Psihomedeor- Consultanta Psihologica, Psihoterapie + Fundatia Estuar + Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa ajuta!

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.