Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Modificări interesante la Realitatea TV

bzi.ro
realitatea tv

Realitatea Tv se îmbracă în haine de toamnă electorala! Denise Rifai, Marinela Mititelu, Dorin Chiotea, Ramona Solomon, Lavinia Sandru, Claudiu Popa si expertul Jocurilor de Putere, Rares Bogdan, sunt vedetele Realitatea ce isi provoaca telespectatorii din 12 septembrie.

Citește și: 'Oracolul de la Bălcești' lovește din nou: Gabriela Firea, 8 ani la Primăria București

Citește și: Liviu Dragnea face anunțul 'cel mare': Victor Ponta rămâne în PSD. Ce au convenit

Vezi și: Vezi și: OFICIAL vechiul PNL încalecă vechiul PDL. Neoficial, luptele în culise sunt dure

Vezi și: Trend inversat pentru PRU. Cum și-a vândut Ponta proiectul de dragul imunității date de Dragnea

Citește și: SURSE - Rezultatele întâlnirii decisive dintre Victor Ponta și Liviu Dragnea

Începând de luni , prima televiziune de stiri din Romania vine cu o nouă grilă de programe, adaptata sezonului politic 2016, cand politicienii se infatiseaza din nou in fata romanilor.

Ziua la Realitatea Tv începe cu “Matinalul” prezentat de cuplul tonic al diminetii, Dorin Chioţea şi Ramona Solomon.  Comentarii acide  si stiri corecte despre ziua precedenta, invitati si relatari despre provocarile momentului.

De la ora 10 până la 13,  impetuoasa Eli Roman vă aşteaptă la “Maratonul ştirilor”. Intrebarile lui Eli catre protagonistii evenimentelor importante precum si comentariile jurnalistilor Realitatea TV, va vor ajuta sa intelegeti mai bine ce v-asteapta de la ziua in curs.

De la 13, Marinela Mititelu, "spaima parlamentarilor",  vă invită în "Casa Poporului", alaturi de alesii neamului. Si, in plus, de la orele 14.00 la 15.00, telespectatorii si ascultatorii Realitatea sunt provocati sa intre chiar ei in dialog cu Marinela, pentru a comenta deciziile politice si a semnala lucruri ce ne influenteaza traiul.

Claudiu Popa se mută la pupitrul "Newsroom". Începînd cu ora 15, Claudiu va chestiona si analiza culisele deciziilor politico-administrative alături de invitaţi incomozi si echipa de anchete şi investigaţii Realitatea tv.

Ofensiva pentru informare corecta si descifrare ale gesturilor decidentilor continua  şi  la "Prime Time News" de la ora 18 şi ora 20, unde Denise Rifai isi mobilizeaza expertiza spre a explica realitatea alaturi de personalitatile zilei, intr-un recital de intrebari dure si clare, cu raspunsuri pe masura

Intre cele 2 reprize de stiri, sunteti invitati de catre Lavinia Sandru si invitatii sai sa urmariti si sa comentati pe larg si incisiv evenimentele zilei aflate inca in desfasurare.

Jocurile de Putere se petrec mai ales in toamna electorala! Rares Bogdan isi mobilizeaza garnitura de analisti, investigatori, persoane publice importante, pentru ca sa va dea satisfactia de a incheia ziua cu Realitatea tv, mai informati si mai pregatiti pentru manipularile si provocarile perioadei.

Echipa Realitatea Tv: "Ne am pregatit pentru dumneavoastra, sa fiti multumiti de ceea ce aflati de la noi! Ramaneti cu Realitatea TV, prima televiziune de ştiri din România."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.