Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mohamed Salah a jucat accidentat pentru naţionala Egiptului, împotriva recomandării clubului Liverpool

Cairo Scene
Mohamed Salah

Atacantul Mohamed Salah a jucat accidentat duminică pentru echipa Egiptului, în meciul cu Guineea din preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni la fotbal, ediţia 2023, în ciuda reticenţei clubului său, FC Liverpool, a dezvăluit noul selecţioner egiptean Ehab Galal, citat de AFP.

"Salah a fost accidentat, dar a jucat în ciuda acestui fapt", a explicat Galal, care l-a înlocuit pe portughezul Carlos Queiroz la cârma naţionalei "Faraonilor" după eşecul cu Senegaluli din play-off-ul Cupei Mondiale 2022.

Căpitanul Egiptului a refuzat cererea lui Liverpool de a fi supus unor teste medicale înaintea partidei cu Guineea, dar "o va face acum", a mai spus antrenorul său.

Egiptul, care a învins Guineea cu 1-0, prin golul lui Mostafa Mohamed (87), va disputa următorul meci joi împotriva Etiopiei, la Lillongwe (Malawi), deoarece etiopienii nu au stadioane care să respecte standardele internaţionale.

Salah, care va împlini 30 de ani pe 15 iunie, a declarat înaintea finalei Ligii Campionilor, pierdută de Liverpool în faţa spaniolilor de la Real Madrid (0-1), că îşi va onora ultimul an de contract cu "cormoranii", dar ''după asta vom vedea", a adăugat el.

În afara eşecului din finala Champions League, starul fotbalului egiptean a avut două mari dezamăgiri anul acesta şi cu naţionala ţării sale, care a fost învinsă la penalty-uri de Senegal în finala Cupei Africii pe Naţiuni (9 ianuarie - 6 februarie), iar apoi s-a înclinat în faţa aceluiaşi adversar - şi după acelaşi scenariu, loviturile de departajare - în barajul pentru Cupa Mondială, disputat în luna martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.