Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mohamed Salah revine la antrenamentele lui Liverpool după ce s-a vindecat de Covid-19

Agerpres
Mohamed Salah

Golgheterul egiptean Mohamed Salah, care a ratat meciul pe care echipa sa, FC Liverpool, l-a câştigat duminică pe teren propriu în faţa lui Leicester City (3-0), după ce s-a infectat cu noul coronavirus, a fost autorizat să revină la antrenamentele "cormoranilor" în urma unui nou test care s-a dovedit negativ, a anunţat antrenorul Juergen Klopp, citat de Reuters.

Salah a fost depistat pozitiv la Covid-19 săptămâna trecută, în timp ce se afla în Egipt, pentru a participa la o acţiune a selecţionatei ţării sale.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului egiptean al Sănătăţii, Khaled Megahed, a confirmat că ultimul test al atacantului a avut rezultat negativ. "Salah a primit tratament timp de o săptămână, conform protocolului medical egiptean, iar acum este complet recuperat", a spus Megahed, citat de cotidianul Liverpool Echo.

"Am aflat că Salah a ieşit negativ la ultimul test, aşa că se poate antrena împreună cu noi", a declarat Klopp la finalul meciului cu Leicester de pe Anfield.

FC Liverpool urmează să înfrunte miercuri echipa italiană Atalanta Bergamo, în cadrul grupelor Ligii Campionilor, partidă la care Salah ar putea reveni în primul unsprezece al englezilor.

"Luni vom avea o testare UEFA pentru Champions League, iar Salah se poate antrena împreună cu noi. Vom fi două testări în următoarele două zile, aşa că va fi şi el testat", a adăugat tehnicianul german.

Mohamed Salah a ratat ambele meciuri pe care naţionala Egiptului le-a disputat luna aceasta în preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni, împotriva selecţionatei Togo, după ce a fost testat pozitiv la Covid-19, pe 13 noiembrie. Vineri, el a revenit în Marea Britanie împreună cu compatriotul său Mohamed Eleneny, mijlocaşul lui Arsenal Londra, cu un zbor privat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.