Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moldova consideră drept ISTORICĂ rezoluția ONU prin care trupele ruse sunt obligate să plece din Transnistria

Jurnal.md
armata rusa in transnistria

Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, a salutat adoptarea rezoluţiei ONU, prin care se cere retragerea trupelor ruse din Transnistria, informează portalul Deschide.md, informează Agerpres.

"Adunarea Generală a ONU a aprobat rezoluţia înaintată de Republica Moldova pentru retragerea trupelor ruse de pe teritoriul ţării noastre. 64 de state au susţinut dorinţa noastră de a ne fi respectate suveranitatea şi integritatea teritorială şi îi sunt recunoscător fiecărui stat în parte', a scris Pavel Filip pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: Jared Kushner, ginerele lui Donald Trump, și Jason Greenblatt au constituit o delegație de pacificare a conflictului israeliano-palestinian

"Este o decizie istorică şi poate cea mai importanta de la obţinerea independenţei', a precizat premierul care a evidenţiat succesul obţinut de diplomaţia de la Chişinău. "Este un succes al diplomaţiei moldovene, al Guvernului, dar mai presus, al ţării noastre şi al tuturor oamenilor de aici', a scris Pavel Filip în mesajul său.

Adunarea Generală ONU a votat rezoluţia propusă de Republica Moldova prin care se cere retragerea trupelor ruse de ocupaţie din Transnistria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.