Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moment de sinceritate al lui Donald Trump: De unde postează pe Twitter și ce fel de mâncare preferă! 'Sunt un geniu stabil'

Trump vs twitter

Preşedintele american Donald Trump a afirmat într-un interviu televizat că uneori scrie pe Twitter din pat, dar şi că ocazional le permite şi colaboratorilor să posteze în numele său, relatează Reuters.

Trump foloseşte frecvent Twitter pentru a anunţa diverse măsuri, pentru a-şi ataca adversarii şi pentru a intra în dispute cu alte ţări, inclusiv Coreea de Nord, în legătură cu diferite afaceri globale. Contul @realDonaldTrump avea duminică 47,2 milioane de utilizatori.

Citește și: Efectul Trump asupra companiilor europene

Într-un interviu difuzat duminică seară de postul britanic de televiziune ITV, el a părut să aprecieze impactul uriaş al postărilor sale pe Twitter şi a spus că a avut nevoie de reţelele de socializare pentru a discuta cu votanţii în epoca a ceea ce el numeşte 'ştiri false' ('fake news').

"Dacă nu aş avea această formă de comunicare, nu m-aş putea apăra. Am parte de multe ştiri false, multe ştiri care sunt foarte false sau inventate", a adăugat el.

Trump a mai spus că este o situaţie nebună că atât de mulţi oameni din întreaga lume aşteaptă postările sale pe Twitter. El a mai precizat că de obicei postează singur pe Twitter, uneori chiar din pat.

Întrebat dacă stă în pat cu telefonul şi scrie pe reţeaua de socializare, Trump a răspuns: "Ei bine, poate că uneori în pat, poate că uneori la micul dejun sau la prânz sau în alt context. Dar în general dimineaţa devreme sau seara sunt liber, pentru că sunt foarte ocupat în timpul zilei, multe ore peste program. Sunt ocupat".

"Uneori doar dictez ceva foarte repede şi dau unuia dintre oamenii mei să posteze", a mai declarat el, potrivit Agerpres.

Citește și: Polonia cere SIGILAREA granițelor în fața migranţilor

Întrebat dacă mănâncă burgeri şi bea Cola, Trump, în vârstă de 71 de ani, a spus: "Mănânc mâncare bună, de la unii dintre cei mai pricepuţi bucătari din lume. Mănânc mâncare sănătoasă. Dar uneori mănânc şi acel fel de mâncare. Cred că de fapt mănânc destul de bine".

Întrebat de asemenea despre starea sa de sănătate şi despre unele opinii conform cărora ar avea probleme mintale şi ar fi inapt pentru postul pe care îl ocupă, Trump a reiterat că este "un geniu stabil".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.