Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Momente comice în CSM: Fostul şef DIICOT, trimis la plimbare de şefa Consiliului (VIDEO)

horodniceanu kovesi

Şedinţa plenului CSM de joi, 1 noiembrie, a avut şi momentele sale comice. Venit să-şi susţină un punct de vedere, fostul procuror-şef al DIICOT Daniel Horodniceanu a fost trimis la plimbare de şefa CSM, judecătoarea Simona Camelia Marcu.

Daniel Horodniceanu s-a prezentat în faţa plenului CSM pentru a-şi susţine o cerere de apărare a reputaţiei profesionale. Fostul şef DIICOT avea de făcut o critică de formă la raportul Inspecţiei Judiciare pe această temă, însă aroganţa sa nu a fost deloc apreciată de membrii CSM.

Horodniceanu le-a reproşat din start celor prezenţi că este lăsat să vorbească prea puţin, deşi şi-a rupt din puţinul său timp disponibil pentru a face 1000 de kilometri până la CSM. După ce şi-a susţinut opinia timp de trei minute, Horodniceanu a întrebat retoric: "Dumneavoastră aţi înţeles ce doreşte Inspecţia? Că eu nu am înţeles." Răspunsul fără drept de apel a venit de la şefa CSM: "Noi nu intrăm într-un dialog cu dvs. în această manieră. Dvs aţi venit să vă susţineţi punctul de vedere, noi v-am acordat această posibilitate."

După acest schimb de replici, finalul audierii a venit abrupt, cu un Horodniceanu dezarmat şi un plen complet lipsit de interes pentru întrebări suplimentare.

În aceeaşi notă comică din plenul CSM, am putea spune că o problemă esenţială şi chiar alarmantă se ridică în urma acestei audieri: dacă fostul procuror-şef DIICOT afirmă că s-a deplasat 1000 de km pentru a participa la şedinţa CSM, nu este clar în ce ţară a fost numit acesta după plecare din fruntea parchetului antitero.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.