Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Momente ȘOCANTE la Wimbledon: Un cunoscut tenismen a urinat pe teren

populous.com
wimbledon

Uruguayanul Pablo Cuevas și spaniolul Marcel Granollers s-au dat în spectacol, ieri, în timpul și la finalul meciului cu perechea Johathan Murray (Marea Britanie) / Adil Shamasdin (Canada), din optimile de finală ale turneului de la Wimbledon.

Pablo Cuevas a cerut permisiunea să meargă la toaletă în setul al cincilea, la scorul de 9-8 pentru adversari, dar arbitrul Aurelie Tourte i-a interzis să părăsească terenul. Prin urmare, uruguayanul a urinat într-o cutie de mingi, acoperit cu un prosop și înconjurat de spectatori, scrie Libertatea.

Președintele Ungariei anunță REFERENDUM pentru cotele de refugiați

Incidentul a fost relatat de prestigiosul cotidian britanic The Guardian. Oficialii competiției au negat informația, dar au admis că l-au sancționat cu avertisment pe Pablo Cuevas pentru o întâmplare petrecută în aceeași perioadă a meciului (la scorul de 9-8 în setul 5).

Acuzații GRAVE: Ce ar fi făcut Raed Arafat cu banii SMURD

Pablo Cuevas a continuat reprezentația puțin mai târziu, de această dată ajutat și de partenerul său, Marcel Granollers. La scorul de 12-13 în setul 5, cei doi au fost penalizați cu un punct pentru că au lovit mingea de nervi, în afara jocului. Urmarea? Uruguayanul și spaniolul au intrat în grevă, refuzând să reia meciul. Protestul lor a durat cinci minute, după care partida a reînceput.

Marcel Granollers a avut momentul său de “glorie” la sfârșitul confruntării. Nervos din cauza pierderii meciului (Murray și Shamasdin s-au impus cu 6-3, 4-6, 6-4, 3-6, 14-12, după 4 ore și 12 minute), spaniolul a aruncat cu o cutie de mingi către arbitrul Aurelie Tourte, care a părăsit terenul escortată de forțele de ordine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.