Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Ghiurco, propusă la șefia TVR, a picat la votul în Comisia de Cultură

tvr1.tvr.ro
monica ghiurco

Monica Ghiurco, propusă la șefia TVR, a picat la votul în Comisia de Cultură. Doar 18 parlamentari au fost de acord cu propunerea făcută de angajații TVR, iar 19 au votat împotrivă. Votul din Comisie e consultativ.

Liderul deputatilor PSD, Florin Paslaru, a anuntat in comisiile reunite de cultura, care o audiaza pe Monica Ghiurco, că social-democratii nu o vor vota la sefia TVR.

Liviu Dragnea a spus că PSD are semne de întrebare deoarece Monica Ghiurco a dat în judecată postul public pentru indexarea salariilor.

Citește și: Gigi Becali îi umilește pe MM Stoica și Laurențiu Reghecampf: Sunteți penibili

Parlamentul urmează să voteze, luni seara, noul președinte al CA al TVR, după mai multe săptămâni de blocaj politic. Candidatul care va intra la votul senatorilor și deputaților este Monica Ghiurco. De aceasta data pare ca Televiziunea Romana va avea un director, misiunea acestuia fiind sa incerce sa rezolve situația dezastruoasă a datoriilor.

Plenul comun al Camerei Deputaților și Senatului a respins deja o propunere pentru sefia TVR in persoana lui George Orbean, PSD si ALDE fiind impotriva acestei numiri.

Citește și: Și-au văzut moartea cu ochii: Un avion a căzut lângă ei / VIDEO

Irina Radu a transmis luni conducerii Parlamentului o scrisoare în care informează că noul Consiliu de Administraţie al SRTv a decis să o mandateze să reprezinte interesele televiziunii publice în relaţia cu terţi şi cu salariaţii, până când va fi ales un preşedinte-director general.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.