Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Macovei a obținut o VICTORIE în instanță împotriva a doi politicieni

macovei2

Judecătoria Sectorului 2 a decis ca fostul director al SRTv, Alexandru Sassu, şi fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remeş ,să îi plătească europarlamentarului Monica Macovei daune morale de 6.000 de euro.

"Admite în parte cererea de chemare în judecată. Obligă pârâtul Sassu Alexandru la plata către reclamantă a sumei de 4.000 euro, în echivalent în lei la data plăţii, cu titlu de daune morale. Obligă pârâtul Remeş Decebal Traian plata către reclamantă a sumei de 2.000 euro, în echivalent în lei la data plăţii, cu titlu de daune morale. Respinge capătul de cerere având ca obiect obligarea pârâţilor, pe cheltuiala lor, la publicarea hotărârii judecătoreşti în publicaţiile 'Evenimentul Zilei', 'Libertatea' şi 'România Liberă', ca neîntemeiat. Obligă pârâtul Sassu Alexandru la plata către reclamantă a sumei de 1.850 de lei reprezentând cheltuieli de judecată. Obligă pârâtul Remeş Decebal Traian la plata către reclamantă a sumei de 1.850 lei reprezentând cheltuieli de judecată. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cererea urmând a fi depusă la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti", se arată în decizia instanţei.

Citește și: Un jurnalist lansează atomica! „Lista NEAGRĂ” a lui Liviu Dragnea

În octombrie 2007, TVR 1 a difuzat o înregistrare video cu momentul în care Decebal Traian Remeş primea de la fostul ministru al Agriculturii Ioan Avram Mureşan un plic, în care procurorii DNA susţineau că se afla mita de la omul de afaceri Gheorghe Ciorbă.

În februarie 2013, Decebal Traian Remeş a fost condamnat la trei ani de închisoare în dosarul "Caltaboşul", fiind eliberat condiţionat după un an de zile.

Citește și: Dezvăluiri din interiorul Guvernului! Măsura de urgență luată de Executiv: Suma alocată azi

Ulterior, în noiembrie 2016, Alexandru Sassu a afirmat la un post de televiziune că Monica Macovei este cea care a adus în TVR caseta cu "flagrantul" lui Traian Decebal Remeş, iar acesta din urmă a anunţat că o va da în judecată pe Macovei.

Monica Macovei a deschis un proces împotriva celor doi şi a avut câştig de cauză, însă decizia Judecătoriei Sectorului 2 nu este definitivă.

Citește și: Veste bună dată de Ministerul Economiei: Un titan din industrie revine în posesia statului român .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.