Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Macovei îl acuză pe Tudorel Toader că 'a trădat justiția': 'S-a înrolat definitiv în armata PSD&ALDE de distrugere a justiției și a țării'

monica macovei

Europarlamentarul Monica Macovei critică decizia lui Tudorel Toader a de continua procedura revocării lui Augustin Lazăr, precum și atacurile ministrului Justitiei la adresa presedintelui ICCJ, mentionând că "Toader a trădat justiția și s-a înrolat definitiv în armata PSD&ALDE de distrugere a justiției și a țării".

"Cele două fronturi pe care Toader duce războiul politic împotriva justiției independente au fost redeschise astăzi (1) prin anunțul că cere, din nou, președintelui Iohannis revocarea procurorului Augustin Lazăr și numirea la DNA a Adinei Florea, cea care a declarat public că nu a fost niciodată procuror independent, și (2) prin atacul deschis la președinta Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Procurorul general, procurorul șef al DNA și președinta ÎCCJ au apărat și apără justiția, pe judecătorii și procurorii independenți și curajoși și de aceea Toader îi țintește.

Citeste si Jucătorii lui Dinamo, loviți dur la buzunar după sărbători - Mircea Rednic a stabilit amenzile pentru kilogramele în plus

Nu au trecut nici două luni de când Comisia Europeană, prin raportul MCV, a cerut guvernului PSD&ALDE să anuleze modificările la legile justiției și Codurile penale și să înceapă o nouă procedură de numire a unui procuror-șef al DNA, care să continue efectuarea de anchete profesioniste, independente și imparțiale.

Toader nu a îndeplinit niciuna din solicitările Comisiei Europene, ci dimpotrivă, face totul invers! Așa se slăbește și distruge o țară, așa grupul infracțional organizat aflat la putere face din România o țară tot mai mică, irelevantă, la marginea Europei", transmite Monica Macovei, printr-un comunicat de presa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.