Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Macovei ISI FACE PARTID. Vezi detaliile despre noua constructie

macovei

Monica Macovei profita de valul de la alegerile prezidentiale si in loc sa isi anunte sustinerea pentru unul dintre candidatii ramasi in cursa, Macovei anunta infiintarea unui nou partid. Aceasta noua constructie va avea la baza sustinatorii sai si programul sau din campania pentru prezidentiale.

Numele formatiunii va fi anuntat zilele urmatoare, potrivit unui comunicat remis stiripesurse.ro.

"În București am reușit împreună un scor de 12%. În Cluj Napoca avem 11,87%, iar în județ 7,74%. În Timișoara ați votat pentru proiectul nostru 9,23%, iar în județul Timiș – 6,19%. În municipiul Iași am trecut de 10%, iar în Constanța am avut 8,84%. În diaspora avem 15,1%. Statisticile arată că cei care m-au votat în mod covârșitor sunt tinerii între 18 și 35 de ani și oamenii cu studii superioare.

De aici vom începe noua construcție, acestea sunt bazele unei construcții funcționale, curate, în care oamenii sunt în centru și participă în mod real la decizie.

Dacă fără structuri, fără bani, fără baroni am reușit să obținem aceste rezultate în orașe mari, controlate de politicieni cu ștate vechi, este dovada clară că se poate. Vom anunța deciziile privind denumirea noii construcții în următoarele zile.

Vom începe o nouă construcție politică în jurul principiilor și valorilor pe care le-am afirmat împreună în această campanie: dreptate, libertate, capitalism, antreprenoriat și lege egală pentru toți. Mesajul nostru trebuie dus mai departe în fiecare județ, în fiecare oraș, în fiecare comună, în fiecare sat", se arata intr-un comunicat de presa al Monicai Macovei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.