Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Niculescu a părăsit competiția de la Wuhan, după ce a fost eliminată în primul tur

Monica Niculescu

Monica Niculescu (82 WTA) a părăsit competiția de la Wuhan (China), după ce a fost eliminată în primul tur. Dominika Cibulkova (Slovacia; 31 WTA) a fost cea care a oprit parcursul româncei de pe continentul asiatic, după 6-4; 6-3, scrie Mediafax.

Monica Niculescu a luat startul în calificările competiției de la Wuhan. Deși a pierdut în ultima rundă, românca a beneficiat de retragerea unei sportive de pe trabloul principal, astfel că a acces în turul de debut din postura de norocoasă învinsă. Adversara din manșa inaugurală, Cibulkova, și-a păstrat statutul de favorită și a trecut de Niculescu în două seturi, după o oră și 31 de minute.

Citește și: Ilie Dumitrescu a analizat jocul FCSB-ului din victoria cu Dunărea Călăraşi: Mie mi-a plăcut foarte mult prima repriză

Românca a început bine primul set, conducând cu 4-1 la un moment dat. Ulterior, slovaca a revenit spectaculos, și-a intrat în ritm și nu a mai pierdut game, astfel că s-a impus cu 6-4. Prestația bună a Cibulkovei a continuat în setul secund. A câștigat de două ori pe serviciul adversare, în timp ce românca a reușit unul singur, terminând meciul cu 6-3.

În turul următor, Dominika Cibulkova ar putea evolua împotriva Simonei Halep. Liderul clasamentului WTA de simplu are probleme de sănătate, iar participarea la Wuhan este incertă până în acest moment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.