Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monștrii nu au limite! Poliţiştii sunt în alertă, după ce persoane necunoscute au omorât patru măgari și doi cai, în județul Olt

Magarita

Poliţiştii au deschis o anchetă după ce persoane necunoscute au omorât patru asini şi doi cai şi le-au abandonat trupurile pe un câmp din judeţul Olt, conform news.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a anunţat marţi că poliţiştii au început cercetările după apariţia pe o reţea de socializare a unor imagini în care mai multe animale ar fi fost ucise şi abandonate în extravilanul comunei Radomireşti.
“Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi ucis şase animale, respectiv patru asini şi două cabaline, iar cadavrele acestora le-ar fi abandonat pe extravilanul comunei Radomireşti”, a transmis IPJ Olt.
Poliţiştii au deschis dosar penal în cauză pentru comiterea infracţiunii de ucidere a animalelor, cu intenţie şi continuă cercetările pentru identificarea autorilor acestei fapte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.