Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MONSTRU la 61 de ani: A VIOLAT, în mod repetat, fiica de 13 ani a concubinei sale

catuse politie

Un bărbat de 61 ani din Galaţi a fost arestat preventiv după ce a violat de mai multe ori o fetiţă de 13 ani, informează, marţi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi.

Potrivit sursei citate, fetiţa era copilul concubinei bărbatului şi se afla în îngrijirea acestuia.

Citește și: Medicul Emilian Imbri, despre începerea școlii: Ar trebui să se vaccineze profesorii doar ca să fie siguri că au cu ce să se apere .

"La data de 30.01.2021, procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi, de la Judecătoria Galaţi, arestarea preventivă a unei persoane, cercetată în calitate de inculpat, pentru săvârşirea, în formă continuată, a infracţiunii de viol. Cererea a fost admisă, judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Galaţi dispunând arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile. Din materialul probator administrat până la acest moment al urmăririi penale, s-a reţinut că, în perioada august 2020 - 27.01.2021, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate de a-şi exprima un consimţământ valabil pentru întreţinerea de acte sexuale şi de teama pe care o simţea aceasta faţă de autor, inculpatul a întreţinut patru acte sexuale cu persoana vătămată minoră, aflată în îngrijirea acestuia", a precizat prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, Cristina Gârda.

Citește și: Video. Bătaia de joc continuă și în Guvernul de Dreapta! Cum a ajuns o ospătăriță să lucreze la Apele Române! ‘La calculator știți să lucrați?’

În prezent, fetiţa se află la Centrul pentru Protecţia Victimelor Infracţiunilor din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Protecţia Copilului Galaţi, iar mama, care mai are trei copii minori, a părăsit domiciliul bărbatului.

"În acest moment, mama a părăsit domiciliul concubinului, se află la domiciliul dumneaei împreună cu ceilalţi trei minori. Fetiţa a fost luată în evidenţă la noi. Familia va fi monitorizată în continuare. Se va face evaluarea, urmând desigur consilierea', a spus reprezentanta Centrului pentru Protecţia Victimelor Infracţiunilor, Gabriela Ghermăneanu.

Citește și: Lovitură de teatru! Raluca Turcan a făcut o solicitare pentru creșterea pensiilor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.