Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monstrul cu chip de tată care și-a violat fiica în vârstă de 6 ani a fost ARESTAT

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat este cercetat de procurorii din Fălticeni după ce şi-a violat fetiţa în vârstă de 6 ani şi a supus-o mai multor acte de agresiune sexuală. El a fost arestat preventiv, potrivit news.ro.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, un bărbat este cercetat pentru agresiune sexuală în formă continuată şi viol în formă continuată.

"În perioada septembrie – octombrie 2021, în timp ce se afla în interiorul locuinţei comune din mediul rural, profitând de autoritatea avută asupra victimei (dată de faptul că agresorul este tatăl acesteia) şi de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa, prin prisma vârstei fragede - 6 ani şi 10 luni, a dezbrăcat-o pe fiica sa şi a săvârşit în mod repetat acte de natură sexuală cu aceasta care au fost urmate de ameninţari cu acte de violenţă şi cu moartea, în situaţia în care minora va spune altor persoane despre cele întâmplate. Totodată, în perioada septembrie - octombrie 2021, în contexe diferite de actele de agresiune sexuală, în mod repetat şi în aceeaşi manieră mai sus menţionată, a întreţinut cu fiica sa minoră acte sexuale orale, care au fost urmate de ameninţari cu acte de violenţă şi cu moartea, în situaţia în care minora va spune altor persoane despre cele întâmplate”, se arată în comunicat.

El a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, fiind prezentat apoi Judecătoriei Fălticeni, care a decis arestarea preventivă a bărbatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.