Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Montreux Jazz Festival a anunţat că distribuie online, gratuit, peste 50 de concerte din cei 54 de ani de istorie

wondatunes.com
jazz

Montreux Jazz Festival a anunţat că distribuie online, gratuit, peste 50 de concerte din cei 54 de ani de istorie, între care James Brown, Johnny Cash, Nina Simone, Marvin Gaye, Run-DMC, The Raconteurs, Alanis Morissette, Phil Collins, Wu-Tang Clan şi Korn, potrivit mediafax.

Concertele sunt disponibile gratuit în prima lună, prin site-ul montreuxjazzfestival.com.

Mathieu Jaton, CEO al Montreux Jazz Festival, a transmis: „Suntem încântaţi să aducem magia Montreux Jazz Festival în casele oamenilor, oferind on-demand acea atmosferă unică şi momente de neegalat. Sperăm că în aceste momente dificile fanii se vor bucura de aceste concerte ca memento al sentimentului de comunitate pe care festivalul l-a încurajat mai mult de 50 de ani”.

Citește AICI ce MUTARE STRATEGICĂ a făcut un cunoscut supermarket - FACILITATE pentru polițiști, militari și persoanalul medical...

Anunţul lineup-ului pentru ediţia de anul acesta, programată să aibă loc între 3 şi 18 iulie, trebuia să fie făcut joi, dar „având în vedere circumstanţele excepţionale cu care ne confruntăm toţi, acest anunţ este amânat”.

Organizatorii au spus că urmăresc atent evoluţia situaţiei provocat în lume de Covid-19 şi că, pentru moment, perioada de desfăşurare a festivalului rămâne aşa cum a fost stabilită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.