Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Morgan Stanley şi Goldman Sachs pot achiziţiona participaţii majoritare în societăţile lor mixte din China

Goldman Sachs

Giganţii bancari americani Morgan Stanley şi Goldman Sachs au primit aprobarea autorităţilor de reglementare să achiziţioneze participaţii majoritare în societăţile lor mixte din China, transmite Xinhua, citată de Agerpres.

Vineri, Morgan Stanley a anunţat că a primit aprobare de la Comisia de Reglementare a Valorilor Mobiliare din China (CSRC) pentru a prelua o participaţie majoritară în societatea sa mixtă din China, Morgan Stanley Huaxin Securities Company Limited. Banca americană îşi va majora participaţia de la 49% la 51%.

Citește și:  Streinu Cercel, despre testarea din Capitală: 'Dacă modelul va fi de succes, îl replicăm în țară'

Şi Goldman Sachs a informat că-şi va putea creşte, de la 33% la 51%, participaţia deţinută la Goldman Sachs Gao Hua Securities Company Limited.

"China este o piaţă strategică şi căutăm să facem noi investiţii, pentru a oferi servicii mai bune clienţilor", a declarat Wei Sun Christianson, directorul general al Asia-Pacific şi al diviziei din China a băncii Morgan Stanley.

Comisia de Reglementare a Valorilor Mobiliare din China a anunţat că de la 1 aprilie se va renunţa la limitarea acţionariatului străin la firmele de gestionare a fondurilor şi a valorilor mobiliare. Decizia va atrage investitori străini, care îşi vor înfiinţa subsidiare deţinute integral.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.