Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moruţan, după ce a fost înlocuit de Dică la meciul cu CFR Cluj, deşi intrase la pauză: Trebuie să fim înţelegători

captura Dolce Sport
Olimpiu Morutan

Fotbalistul echipei FCSB, Olimpiu Moruţan, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 0-2, la care a fost înlocuit în minutul 82, deşi intrase la pauză, că fiecare trebuie să fie înţelegător în astfel de situaţii şi el trebuie să muncească mult mai mult.

“Am pierdut. Aşa este fotbalul, trebuie să mergem mai departe şi după vacanţă să revenim mai puternici. În ceea ce priveşte schimbarea, aşa e la fotbal, trebuie să fim înţelegători fiecare şi să mergem mai departe. La anul să muncesc mult mai mult şi să fiu un jucător mult mai bun”, a spus Moruţan la Digi Sport, citează News.ro.

El nu a vrut să comenteze o eventuală despărţire a tehnicianului Nicolae Dică de FCSB. “Îl avem pe antrenorul Dică şi mergem mai departe. Trebuie să revenim după vacanţă mai puternici şi mai uniţi”.

CFR Cluj a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională din Bucureşti, cu scorul de 2-0 (1-0), pe FCSB, în ultimul meci al etapei a XXI-a a Ligii I şi ultimul din 2018. Au marcat Deac '29 şi Ioniţă '90+6 (p). Trei jucători, doi de la FCSB şi unul de la CFR Cluj, au fost eliminaţi.

Ciprian Deac a marcat cu o execuţie suprinzătoare, de mare spectacol şi rar întâlnită în fotbal. Aflat cu spatele la poartă, el a lovit balonul din voleu, mingea a descris o boltă peste el şi peste Bălgrădean şi a intrat în poartă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.