Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Motivarea judecătorului! DETALII INCREDIBILE privind modul de acțiune al hoților care au spart, în plină zi, casa generalul Toma Zaharia

houstonchronicle.com
extradare catuse

Detalii incendiare ies la iveală privind modul de operare al hoților care au spart, în plină zi, casa generalul Toma Zaharia. De altfel, chiar magistrații constată că bărbații au acționat ziua în amiaza mare și fără pic de frică. Toti cei patru barbati au recunoscut acuzatiile si au regretat faptele, in fata magistratului de la Judecatoria Racari. O parte din acestia au mai avut probleme cu legea.

Doi dintre hoți au cotrobait apoi prin casa, la parter si la etaj.  "Acestia au reusit sa gaseasca si sa sustraga bijuterii din aur, ceasuri de dama si barbatesti, o maceta. dar si suma de 3.000 de lei si 700 de euro.

Apoi, inculpatii au parasit imobilul si curtea prin aceleasi locuri", prezinta situatia magistratii. Bunurile furate au fost evaluate de anchetatori la suma de 50.000 lei.

"Am vazut toate cioburile de la geam pe presul asta. Au spart geamul, au deblocat fereastra, (...) apoi au intrat ca prin branza", a pocvestit generalul pentru Observator.

Hotii au petrecut in interiorul locuintei 22 de minute si toate miscarile lor au fost surprinse de camerele de supraveghere.

"Era portofelul nepoatei, 200, 300 de lei, nu stiu cat avea... 1200 de lei, 500 de euro si niste obiecte sentimentale. Niste medalii de pe perioada cat am fost in activitate, de la sotie, avea niste lantisoare", a mai povestit Toma Zaharia.

Citește și: Klaus Iohannis UIMEȘTE după discuția cu Jean - Claude Juncker - Șeful statului mizează pe competența Guvernului Dăncilă .

Hotii au plecat catre Bucuresti. Dupa ce au fost opriti in trafic, politistii au observat ca in masina sunt mai multe lucruri suspecte - surubelnite, cutite, manusi, cagule, care le-au atras atentia. In autoturism au fost descoperite si bunurile furate" se arată în mandatul de arestare emis de judecător", scrie Ziare.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.