Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Motoc: Românii răniţi în Afganistan au parte de cel mai bun tratament

Mihnea Motoc

Ministrul Apărării Naţionale, Mihnea Motoc, a declarat duminică, într-o postare pe Facebook, că au fost luate toate măsurile pentru asigurarea celor mai bune condiţii de tratament şi îngrijire a celor patru militari din Batalionul Protecţia Forţei 'Rechinii Albi', răniţi în jurul orei 10.30, în urma detonării unui dispozitiv exploziv improvizat, în timp ce executau o misiune de patrulare în provincia Kandahar, Afganistan.

Citeşte şi: Patru militari români, răniți în Afganistan

"Suntem informaţi permanent, atât eu, cât şi Şeful Statului Major General, despre situaţia militarilor noştri răniţi la Kandahar. Toate măsurile sunt întreprinse pentru asigurarea celor mai bune condiţii de tratament şi îngrijire a celor patru militari din Batalionul Protecţia Forţei 'Rechinii Albi', răniţi, astăzi, în jurul orei 10.30, în urma detonării unui dispozitiv exploziv improvizat, în timp ce executau o misiune de patrulare în provincia Kandahar, Afganistan", a afirmat Motoc.

Citeşte şi: Circulaţie ÎNCHISĂ pe Bucureşti-Giurgiu. Traficul a fost deviat din cauza unui accident GRAV (FOTO)

Sublocotenentul Florin Oprea, plutonierul Eduard-Vlad Romilă şi caporalii Marcel Neagu şi Costică-Victor Tarnovschi sunt supravegheaţi de medicii spitalului din Baza Aeriană Kandahar, fiind în stare stabilă.

Citeşte şi: Două tinere jihadiste, arestate în Nisa. Pregăteau noi ATACURI teroriste

'Conducerea Batalionului a asigurat condiţiile pentru ca militarii să intre în legătură, prin telefon, cu familiile lor, pe care le vom informa în mod constant, cu privire la starea sănătate a celor dragi', a mai susţinut Motoc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.