Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mouratoglou, după ce directorul executiv al PTPA a scris că nimeni nu a câştigat în cazul Halep: Nedreptatea este incredibilă

Eurosport
Patrick Mouratoglou

 

Fostul antrenor al Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, a distribuit pe contul său de X un mesaj al lui Ahmad Nassar, directorul executiv al Asociaţiei Jucătorilor Profesionişti de Tenis (PTPA), cu care este de acord în ceea ce priveşte cazul româncei.

“Nedreptatea este incredibilă. Da, trebuie să se schimbe”, a comentat Mouratoglou, după ce Nassar a scris că Halep nu poat primi înapoi timpul pierdut.

“În primul rând, ne bucurăm că Simona şi-a reabilitat în sfârşit numele. Dar să ne abţinem de la a o numi o "victorie". Nimeni nu a câştigat cu adevărat aici. Ea nu primeşte înapoi ultimul an şi jumătate. Nu primeşte punctele din clasament şi premiile în bani înapoi. Şi, culmea, TAS a decis că suspendarea Simonei s-a încheiat în iulie anul trecut... are cineva o maşină a timpului? Asta trebuie să se schimbe. Iar noi vom lucra pentru schimbare”, este mesajul lui Ahmad Nassar.

Simona Halep poate reveni în competiţii ca urmare a deciziei pe care a anunţat-o marţi TAS, de reducere a suspendării de la patru ani la nouă luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.