Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mourinho a acceptat rugămintea unui jurnalist macedonean să facă o fotografie cu el, imagine care va fi pusă pe monumentul funerar al tătălui ziaristului

www.skysports.com
Jose Mourinho

Antrenorul echipei Tottenham, Jose Mourinho, a acceptat rugămintea unui jurnalist macedonean, de a face o fotografie cu el, imagine care va fi pusă la mormântul tatălui ziaristului, informează lequipe.fr, potrivit news.ro.

Igor Aleksandrovici i-a făcut o cerere emoţionantă portughezului, în timpul videoconferinţei de presă premergătoare călătoriei celor de la Spurs la Tetovo, pentru meciul cu Shkendija din turul al treilea preliminar al Ligii Europa.

Aleksandrovici l-a întrebat pe Mourinho dacă ar fi posibil, după partidă, să facă o fotografie cu el, în semn de omagiu pentru tatăl său decedat, care era un mare admirator al lui Special One. Jurnalistul a precizat apoi că va pune această imagine pe monumentul funerar al tatălui său.

Citește și: Fostul senator Gigi Chiru, cercetat pentru luare de mită încă din 2014, ar putea scăpa de acuzații - DNA încearcă a doua oară clasarea dosarului său

Managerul echipei engleze a acceptat cererea şi l-a îndemnat pe Aleksandrovici să nu aştepte meciul şi să vină la hotelul jucătorilor pentru a face această fotografie.

Antrenorul portughez s-a ţinut de cuvânt şi Tottenham a publicat fotografia pe contul de Twitter al clubului.

Tottenham va evolua, joi, în deplasare, cu Shkendija, în turul al a treilea preliminar al Ligii Europa. Shkendija a ajuns să joace cu marele club englez după ce a eliminat în manşa anterioară pe FC Botoşani, scor 1-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.