Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MS Margareta şi Principele Radu s-au întâlnit cu Sir Hugh Robertson, preşedintele Asociaţiei Olimpice Britanice, la sediul Ambasadei României în Regatul Unit

MS Margareta

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, şi Alteţa Sa Regală Principele Radu au avut vineri o întrevedere cu preşedintele Asociaţiei Olimpice Britanice, Sir Hugh Robertson, la sediul Ambasadei României în Regatul Unit.

Întâlnirea, una extrem de cordială şi la care a fost prezent şi ambasadorul României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Laura Popescu, a prilejuit un schimb de opinii despre mişcarea olimpică şi sportivă din cele două ţări şi despre proiecte viitoare, potrivit Agerpres.

MS Margareta a acordat Înaltul Patronaj Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR) şi Federaţiei Române de Rugby în 2018, în anul următor Federaţiei Române de Oină, iar în 2020 Federaţiei Române de Ciclism.

Federaţia Română de Karate Tradiţional (în 2005), Federaţia Română de Scrimă, Federaţia Română de Tir cu Arcul (ambele în 2011) şi Federaţia Ecvestră Română (în 2020) au primit Înaltul Patronaj al ASR Principelui Radu.

Tot vineri, Custodele Coroanei române şi Principele Radu au avut o întâlnire cu ambasadorul României la Londra, Laura Popescu, acesta fiind ultimul punct al vizitei pe care Familia Regală a efectuat-o în aceste zile în capitala britanică, metropolă în care trăiesc aproximativ o treime dintre cei 1 milion de români din Regatul Unit.

Vizita a inclus ceremonia dezvelirii bustului în bronz al Regelui Mihai I, la sediul Ambasadei române (joi), şi întâlniri cu conducerea şi cursanţii Colegiului Regal de Apărare (RCDS), cu Lordul Primar al Londrei, Vincent Thomas Keaveny, şi cu preşedintele Asociaţiei Britanice Paralimpice, Mike Sharrock (miercuri). Majestatea Sa Custodele Coroanei şi Principele Consort au fost primiţi miercuri seară, la Castelul Windsor, de către Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a, întâlnirea având un caracter privat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.