Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MSK Zilina se destramă. Clubul plasat în redresare judiciară a concediat 17 jucători care nu au acceptat reducerea salariului

Clubul de fotbal MSK Zilina a fost plasat în redresare judiciară ca urmare a dificultăţilor întâmpinate după oprirea campionatului de fotbal al Slovaciei din cauza pandemiei de coronavirus, informează AFP.

Septupla campioană a Slovaciei, ultima oară în 2017, a concediat în acest context 17 din cei 51 de jucători ai săi, care nu au acceptat reducerea salariului, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: OMS vine cu vești bune: 'Epidemia ar trebui să se stabilizeze în curând în Italia'

"Lichidatorul judiciar a procedat la concedierea jucătorilor cu cele mai mari salarii şi pe cei ale căror contracte se încheie în această vară sau la iarnă", a indicat clubul într-un comunicat.

"Ne-am separat de 17 de jucători ale căror salarii puneau mare presiune pe bugetul clubului", a afirmat mandatarul judiciar al clubului MSK Zilina, Rastislav Otruba.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 30: 'Situaţia de la Spitalul Universitar este un secret de stat'

Pentru a încerca să compenseze pierderile financiare aduse de oprirea meciurilor, clubul a propus într-o primă fază jucătorilor săi să reducă temporar salariile lor pe durata crizei datorate pandemiei de coronavirus.

"Propunerea era să se reducă salariile cu 80 la sută, ceea ce era enorm", a spus portarul formaţiei din Zilina, Dominik Holec, pe pagina sa de Facebook, adăugând că era pregătit să negocieze o reducere, dar nu la acest nivel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.