Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mugur Cozmanciuc: Guvernul PSD trebuie să plece acasă

Mugur Cozmanciuc

Deputatul PNL Mugur Cozmanciuc lansează un atac dur şi susţine că Guvernul trebuie să fie demis. Potrivit unui comunicat de presă remis ŞTIRIPESURSE.RO, Cozmanciuc le sugerează românilor să pună presiune pe parlamentari să voteze moţiunea de cenzură iniţiată de PNL.

Citeşte şi: Previziuni SUMBRE: 'Războiul mocneşte în PSD. Tudose a început deja marea curăţenie' (presă)

"Partidul Național Liberal își concentrează toate eforturile în organizarea de acțiuni democratice și legale pentru a împiedica dezastrul orchestrat de PSD. Motivele de îngrijorare sunt multiple, de aceea PNL a decis să depună moțiunea de cenzură și are nevoie și de sprijinul cetățenilor afectați de aceste politici invazive și scandaloase, pe care le practică PSD zi de zi.

Da, e nevoie de ajutorul cetățenilor. Ei trebuie să fie vocali, să pună presiune pe parlamentarii lor să voteze moțiunea de cenzură pentru a opri acest flagel. Există foarte multe motive pentru care Guvernul PSD ar trebui să plece acasă, dar aș vrea să reamintesc o problemă de care tot am vorbit și care va avea efecte negative în viitorul apropiat.

Social-democrații au încercat să liniștească apele și au transmis că cei din sectorul IT nu vor avea de suferit în urma modificărilor Codului Fiscal. Greșit! Și nu o spun doar eu, ca să nu fie interpretat ca un gest politicianist, venit de la un parlamentar al Opoziției.

O spun și cei care vor fi afectați în mod direct. Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii din România (ANIS) a organizat o consultare cu companiile membre cu diverse specializări (firme de dezvoltare de software la comandă, de cercetare-dezvoltare și companii de produs, atât locale, cât și multinaționale) pe tema impactului modificărilor recente aduse prin intermediul OUG 79/2017 atât asupra costurilor companiilor, cât și asupra veniturilor angajaților.

Concluzia discuțiilor a fost următoarea: angajații care în acest moment beneficiază de scutirea de impozit vor înregistra o scădere a veniturilor nete de minimum 6,5%, chiar dacă companiile unde lucrează le vor mări salariile brute.

Guvernul PSD trebuie demis și pentru cutezanța de a lua niște măsuri care vor anula progresele făcute în unul dintre cele mai de succes domenii din țara noastră, care aduce venituri importante, dar și prestigiu pe plan european și internațional. Să nu îi mai lăsăm pe cei de la PSD să își bată joc de noi, de voturile voastre, de viitorul copiilor voștri!", susţine Cozmanciuc.

Citeşte şi: Ministrul Justiţiei, prima MĂSURĂ după raportul MCV: 'Atunci să trageţi concluziile...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.