Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mult strigatul Cristi RASPUNDE! Cum arata si care e povestea din spatele viarlului

cristiiii

Toata Romania il striga pe Cristi dupa ce un clip de pe Youtube a devenit viral. Isteria s-a accentuat o data cu aparitia numeroaselor parodii care il au ca protagonist pe barbatul care il striga pe Cristi sa il scape de caine.

Insa nimeni nu stie de fapt pe cine striga pentru ca celebrul deja Cristi nu apare nicio secunda in clipul viral. Cei de la Cancan.ro au reusit sa il gaseasca si acum in sfarsit putem asocia personajul cu o imagine. Cristi a povestit jurnalistilor si cum a ajuns sa fie filmat clipul si a dezvaluit si cine este barbatul care il tot striga sa il scape de caine.

"Aici s-a filmat filmul, nu credeam vreodata ca o sa iasa asemenea nebunie. Era o gluma, cainele, care nu era agresiv, asa cum ar putea crede unii, se juca cu Gheorghe. Lui ii era frica si ma striga, insa nu facea nimic sa scape, nu se misca. Statea, fuma si striga. De asta s-a si filmat, radeam toti cu lacrimi", a declarat barbatul, care tocmai ce s-a intors din Italia, acolo unde lucreaza.

Cristi spune ca Gheorge e baiat bun si ca il mai ajuta la treburile din gospodarie, iar el avea grija de acesta.

"Ne-am distrat la maxim, dar nu ma asteptam ca filmul sa fie vizionat de peste un milion de oameni si sa se ajunga la o asemenea isterie. Recent am aflat si eu de nebunia asta, m-au sunat niste prieteni si mi-au zis ce se intampla. Am crezut initial ca fac misto de mine", spune distrat Cristi.

Intre timp cainele din clipul viral a murit, iar Cristi are acum un altul:

"Imi apara proprietatea, ma apara pe mine si familia mea, este un animal devotat. Daca intra cineva in curte fara sa-i dau voie, e cam nasol. Daca cainele vede ca persoana respectiva imi este prieten, e linistit", a mai spus acesta.

content-image

sursa foto: Cancan.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.