Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Muncitorul rănit în explozia din apropierea Palatul Cotroceni a murit

Doi angajaţi ai RADET au fost răniţi luni seară în timp ce lucrau în subteran la o conductă de termoficare în zona Iuliu Maniu în apropiere de Complex Leu, a anunţat ISU Bucureşti - Ilfov. Muncitorul care nu a putut ieşi din subteran a fost găsit decedat de pompieri, a anunţat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISUBIF. În jurul prânzului, şi cel de-al doilea muncitor rănit în explozie a decedat, potrivit unui comunicat de presă remis ŞTIRIPESURSE.RO.

Citeşte şi: Gafă de PROPORŢII la ceremonia de învestitură a Guvernului Dăncilă / VIDEO

"În ceea ce priveşte pacientul care a suferit un accident de muncă luni, 29 ianuarie în Capitală, Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila” este abilitat să comunice următoarele :

Pacientul a fost evaluat, în jurul orei 20.44, la Unitatea de Primire Urgenţă a SUUMC, de către o echipă multidisciplinară constituită din specialişti în medicină de urgenţă, chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă şi arsuri, ATI,  oftalmologie, ORL şi pneumo-ftiziologie. În urma consultului de specialitate s-a constatat faptul că pacientul este în stare critică, având arsuri de gradul IIB şi III pe aproximativ 97 la sută din suprafaţa corpului, cu suspiciune de arsuri de căi aeriene superioare.

Conform procedurilor, s-a efectuat intervenţia chirurgicală de urgenţă pentru toaleta primară a leziunilor de arsură și a  plăgilor, precum şi pentru realizarea inciziilor de decompresie.

Ulterior intervenţiei, pacientul a fost spitalizat în Secția de ATI, unde a fost supus unei terapii complexe de reechilibrare volemică, monitorizare activă a şocului post-combustional, tratament post-operator de susținere a funcțiilor vitale, antibioterapie cu spectru larg, reechilibrare hidroelectrolitică, analgezie multimodală, profilaxie anticoagulantă și a ulcerului de stres.

Din păcate, cu toate eforturile medicilor, pacientul a decedat astăzi, 30 ianuarie, la ora 12:20.", potrivit comunicatului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.