Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Municipiul Slobozia iese din starea de carantină!

facebook.com
izolare coronavirus

Municipiul Slobozia iese începând de vineri din starea de carantină, după ce Direcţia de Sănătate Publică Ialomiţa a constatat scăderea incidenţei cazurilor de COVID-19, potrivit news.ro.

Municipalitatea din Slobozia a anunţat că, începând de vineri, oraşul nu mai este sub carantină. Rata incidenţei cazurilor înregistrate în ultimele 14 zile a scăzut, ceea ce poate duce la ridicarea măsurilor impuse de pandemia de coronavirus, sunt de părere specialiştii.

Mesajul misterios al lui Remus Truică, după condamnare: 'Acesta este prețul când nu te îndoi la ce ți se cere'

”În conformitate cu Evaluarea riscului epidemiologic în vederea instituirii carantinei zonale pentru Mun. Slobozia - jud. Ialomiţa (reevaluarea din 16.12.2020) cu nr. IL-16440 din 16.12.2020 coroborată cu Avizul de ridicare carantină zonală cu nr. înregistrare CNSCBT 351/16.12.2020, vă aducem la cunoştinţă faptul că, începând cu data de 18.12.2020, ora 00:00, măsura carantinei zonale pentru municipiul Slobozia încetează.”, a anunţat Primăria.

Cu toate acestea, barurile şi restaurantele vor rămâne închise, în timp ce masca va fi în continuare obligatorie în toate spaţiile publice.

Slobozia s-a aflat în carantină zonală timp de 5 săptămâni, după ce rata incidenţei cazurilor la nivelul oraşului ajunsese să depăşească 7 cazuri la mia de locuitori.

În judeţul Ialomiţa, de la debutul pandemiei s-au înregistrat 5997 de cazuri de coronavirus, joi fiind raportate 77 de noi îmbolnăviri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.